053 - 208 70 17

Ontstoppingsbedrijf in Almelo nodig?

Ontstoppingsbedrijf Almelo

Ervaart u problemen met de riolering van uw woning? Daar wilt u zo snel mogelijk vanaf! Nijhuis Dienstverlening staat voor u klaar en lost diverse problemen direct voor u op. Primair houden wij ons bezig met verstoppingen in de gootsteen, het toilet en de doucheafvoer. Een verstopping heeft verschillende oorzaken. Een verstopping in de keukenafvoer is bijvoorbeeld het gevolg van vet- en zeepresten die zich ophopen, terwijl bij een badkamer- of toiletverstopping chemische schoonmaakmiddelen, toiletpapier of overmatig veel haar potentiële boosdoeners zijn. Wij lossen een verstopping echter effectief voor u op.

Naast het verhelpen van verstoppingen behoren de volgende diensten tot onze mogelijkheden:

  • Rioolinspectie: Een speciale en extra lange camera dringt uw riool binnen om eventuele problemen te detecteren
  • Herstellen scheurtjes in de riolering en verhelpen additionele gevolgen zoals rioolvliegjes
  • Het vaststellen van de bron van rioollucht waar u thuis of op de werkplek mee te maken kan hebben

Heeft u wel eens te maken gehad met een borrelend geluid bij het weglopen van water? Dit kán een voorbode zijn van een verstopping of andere problemen in uw riool. Nijhuis Dienstverlening helpt u graag bij het vinden én oplossen van uiteenlopende rioolproblemen in Almelo en de regio.

Riolering aanleggen

Bent u bezig met de renovatie van uw woning of niet volledig tevreden met de huidige staat van uw riolering? Dan is het mogelijk om uw riool te verleggen, dan wel nieuwe riolering aan te leggen. Nijhuis Dienstverlening helpt particulieren met dit type werkzaamheden, omdat dit voor uzelf vaak een complexe klus is en de kans op schoonheidsfoutjes aanwezig is. Laat uw riolering aanleggen in Almelo door de vakkundige en professionele medewerkers van Nijhuis Dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat uw riolering van begin tot eind aansluit.

Afspraak maken met Nijhuis Dienstverlening

Wilt u direct een afspraak maken voor het ontstoppen van uw riolering of heeft u andere vragen rondom uw riolering? Nijhuis Dienstverlening is telefonisch te bereiken op het nummer 053 - 208 70 17. Wilt u graag eerst een afspraak maken, dan kan u gebruik maken van ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk en op een voor u gewenst moment contact op

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Ontstoppen
• Afvoer ontstoppen
• Camera inspectie
• Rioolreiniging
• Rioolaanleg
• Rioolrenovatie
• Rioolinspectie
• Rioolonderhoud

Hoofdvestiging