053 - 208 70 17

Ontstoppingsbedrijf in Almelo nodig?

Rioolrenovatie in Almelo

Op zoek naar professionele service bij rioolrenovatie in Almelo? Dan bent u bij Nijhuis Dienstverlening op de juiste plek. Wij hebben ervaring met het renoveren van zowel leidingwerk als rioleringen. Behoorlijk veel mensen kiezen er bij hun keuze voor een andere indeling van de riolering voor om direct de gehele riolering te vervangen, maar een rioolrenovatie is in dit geval voordeliger én effectiever. Er hoeven geen nieuwe leidingen te worden gelegd, maar de binnenzijde van de leiding wordt voorzien van een speciale polyester huls. Dit is voor vrijwel alle soorten rioleringswerk mogelijk; afvoerleidingen (staand & liggend), rioolleidingen, rook kanalen (centrale verwarming) en meer. Het rioleringswerk is door de jaren heen wellicht verouderd, dan wel dichtgeslibd door jarenlang gebruik. Voordat we overgaan op rioolrenovatie zullen we daarom eerst uw riool secuur reinigen.

Niet alleen rioolrenovatie kan de vervanging van uw riolering voorkomen. Ook met rioolonderhoud kunt u dit voorkomen. Laat uw riolering regelmatig onderhouden door één van onze vakmannen om problemen al in een vroeg stadium te voorkomen. Wij inspecteren uw riolering en reinigen deze voor u. Hiermee voorkomt u naast vervanging onder andere stankoverlast, lekkages en verstoppingen.

Specialist in rioolaanleg Almelo

Laat u een nieuwe woning bouwen en bent u op zoek naar een rioleringsbedrijf voor de aanleg van alle leidingen en rioleringsbuizen? Ook dan kunt u een beroep doen op de diensten van Nijhuis. Ons vakmanschap zorgt voor de best mogelijke installatie van uw riolering, zodat de kans op problemen in de toekomst zo laag mogelijk blijft.

Wilt u ons inschakelen voor de aanleg van uw riool of zoekt u een rioolexpert die voor u een rioolrenovatie uitvoert? Nijhuis Dienstverlening helpt u graag. Neem direct contact met ons op!

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Ontstoppen
• Afvoer ontstoppen
• Camera inspectie
• Rioolreiniging
• Rioolaanleg
• Rioolrenovatie
• Rioolinspectie
• Rioolonderhoud

Hoofdvestiging