053 - 208 70 17

Ontstoppingsbedrijf in Almelo nodig?

Rioolreiniging in Almelo

Een rioolverstopping of rioollucht in uw woning komt maar zelden vanuit het niets. Vaak hebben zich in de voorgaande periode al situaties voorgedaan die zouden kunnen wijzen op problemen met het riool. Mocht u daarom iets vreemds ervaren rondom het weglopen van water richting uw riolering, wacht dan niet te lang. Onder het mom ‘voorkomen is beter dan genezen’ is het mogelijk te kiezen voor een rioolreiniging. Door uw riool preventief te reinigen voorkomt u problemen én hogere kosten in de toekomst. Nijhuis Dienstverlening komt in Almelo graag bij u langs voor een uitgebreide rioolreiniging. Wij zorgen ervoor dat de riolering weer schoon is en alles weer goed kan wegspoelen. Wilt u periodiek gebruik maken van rioolreiniging, dan nemen wij voor u deze zorg graag op ons. Voorkom rioolproblemen in een vroeg stadium en laat bij twijfels uw riolering grondig reinigen.

Last van terugkerende problemen

Soms denkt u een rioolprobleem eigenhandig te hebben opgelost, maar blijkt dit toch weer terug te komen. Zelfs een rioolreiniging is in bepaalde situaties niet voldoende. In dat geval is het nodig om extra in te zoomen op de bron van de problemen. Om precies te kunnen achterhalen waar problemen zich voordoen voeren wij een rioolinspectie uit. Hiervoor maken wij gebruik van speciale technieken, zodat uw vloer of oprit niet opengebroken hoeft te worden. Na de inspectie weten wij precies wat de oorzaak van het terugkomende probleem is en kunnen wij gericht en effectief voor u aan de slag. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van rioolreiniging? Of wilt u liever direct een specialist inschakelen voor het reinigen van uw riolering in Almelo? Neem dan contact op met Nijhuis Dienstverlening.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Ontstoppen
• Afvoer ontstoppen
• Camera inspectie
• Rioolreiniging
• Rioolaanleg
• Rioolrenovatie
• Rioolinspectie
• Rioolonderhoud

Hoofdvestiging