053 - 208 70 17

Ontstoppingsbedrijf in Almelo nodig?

Stankoverlast in Almelo

Heeft u al een tijdje te maken met een vieze geur in uw woning. Vermoedelijk is dit een rioolgeur; het is stank die kan komen en gaan, maar waar u graag definitief van af wilt. Ruikt u deze geur op een specifieke plek in de woning, of komt het in meerdere ruimtes voor? Schakel dan een rioolspecialist van Nijhuis Dienstverlening in. Wij sporen voor u de oorzaak van de stankoverlast op en komen met een gerichte oplossing voor het probleem. In sommige gevallen zal het ‘slechts’ gaan om een verstopte afvoer, maar het kan ook gebeuren dat er een scheurtje in de riolering wordt gevonden of dat delen van het leidingwerk gebreken vertonen. Wij pakken iedere klus op geheel eigen wijze aan en zorgen ervoor dat u definitief verlost raakt van de vieze geur in uw woning.

Wij vinden de bron van het probleem

Nijhuis Dienstverlening komt bij u langs om de oorzaak van stankoverlast te achterhalen, al dan niet door gebruik te maken van een rioolinspectie. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat. Voordat we aan de slag gaan zullen wij uw riolering grondig reinigen. Blijft de stank daarna nog steeds in uw woning hangen, dan zetten wij onze speciale rookmachine in. Deze machine blaast rook in uw leidingen/riolering. Zodra deze rook door uw leidingen zijn geblazen, kijken wij waar de rook uit de leidingen ontsnapt. Op deze plekken zorgen kleine lekkages of openingen ervoor dat een rioollucht kan ontsnappen. Kleine mankementen kunnen wij direct voor u herstellen, voor grotere problemen maken we direct aansluitend aan de eerste afspraak een vervolgafspraak. Tijdens deze vervolgafspraak zorgt Nijhuis Dienstverlening ervoor dat de rioollucht in uw woning definitief tot het verleden behoort!

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Ontstoppen
• Afvoer ontstoppen
• Camera inspectie
• Rioolreiniging
• Rioolaanleg
• Rioolrenovatie
• Rioolinspectie
• Rioolonderhoud

Hoofdvestiging