053 - 208 70 17

Ontstoppingsbedrijf in Almelo nodig?

Riool ontstoppen in Almelo

Een verstopping is één van de meest voorkomende problemen van de riolering. Dit ziet u doorgaans het beste naar voren komen in het toilet, de keukenafvoer of de doucheafvoer. Erg vervelend, want water dat niet goed wegloopt kan ervoor zorgen dat de gootsteen of het toilet overloopt. Tevens komt er bij een verstopping extra veel druk op de afvoer te staan en dat kan weer zorgen voor kleine lekkages op zwakke punten van diezelfde afvoer. Wanneer u te maken heeft met een verstopping, dan probeert u dit vermoedelijk eerst zelf op te lossen en dat is logisch. Toch is het zelf oplossen van rioolproblemen niet per definitie een goede keuze. Chemische middeltjes beschadigen de riolering en lossen het probleem doorgaans ‘slechts’ tijdelijk op of zelfs helemaal niet.

Kies voor zekerheid en schakel in Almelo de rioolexperts van Nijhuis Dienstverlening in. Het riool ontstoppen is onze expertise en wij lossen diverse verstoppingen effectief voor u op. Wij werken met moderne apparatuur en kunnen daarom uw riool op een vakkundige manier ontstoppen. Wij pakken het probleem aan bij de bron, zodat u snel weer geniet van water dat soepel door het riool loopt.

Snelle service van uw rioolexpert

Een verstopping in uw riool kan voor veel overlast zorgen. Wacht daarom nooit te lang met het inschakelen van een expert. In Almelo en in de omgeving van Almelo staan wij zo snel mogelijk voor u klaar bij verstoppingen. In het geval van spoed streven wij naar een 24 uursservice om uw riool te ontstoppen. Wij begrijpen als geen ander dat het vervelend is als het water uit uw toilet omhoog komt of dat u tot uw enkels in het water staat tijdens het douchen. Bel ons spoednummer, 053 - 208 70 17, om direct een afspraak te maken voor het ontstoppen van uw riool!

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Ontstoppen
• Afvoer ontstoppen
• Camera inspectie
• Rioolreiniging
• Rioolaanleg
• Rioolrenovatie
• Rioolinspectie
• Rioolonderhoud

Hoofdvestiging