053 - 208 70 17

Ontstoppingsbedrijf in Almelo nodig?

Gootsteen ontstoppen in Almelo

Uw gootsteen krijgt doorlopend te maken met elementen die een verstopping in de hand werken; het afwassen van uw vaat, het reinigen van uw handen en het weggooien van etensresten. Dit kan ervoor zorgen dat het water op termijn minder goed of zelfs helemaal niet meer wegloopt. In dat geval heeft u te maken met een verstopping van de keukenafvoer. Een gootsteen verstopping zit mogelijk vrij hoog en dus is het interessant om eerst zelf een ontstopper te proberen. Blijft u last houden van een verstopping? Reinig dan uw sifon of zwanenhals, maar alleen als u de sifon weer op de juiste manier weet terug te plaatsen. Loopt het water na deze handelingen nog steeds niet weg? Ga dan niet spelen met chemische middelen, maar schakel een ervaren rioolexpert in om de problemen effectief voor u op te lossen! Nijhuis Dienstverlening heeft de beschikking over professioneel gereedschap. Onze expertise zorgt ervoor dat u de gootsteen én afvoer weer op de gebruikelijke manier kunt gebruiken.

Diverse oplossingen voor een verstopping

Een gootsteen verstopping is niet altijd hetzelfde en de bron kan zich op diverse plekken in de riolering ophouden. Om de verstopping te kunnen vinden zullen wij een kleine inspectie uitvoeren en vervolgens vertellen we u meer over de situatie en mogelijke oplossing. Of het nu gaat om het doorspuiten van uw complete riolering of om het vrijmaken van uw afvoer of gootsteen met een veer, wij lossen problemen rondom de gootsteen blijvend voor u op. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kan Nijhuis Dienstverlening de rioolprobleem snel voor u achterhalen. Bij ons staat kwaliteit voorop en wij zijn daarom pas klaar als uw rioolleidingen weer als vanouds functioneren.

Wilt u direct een rioolexpert inschakelen voor het ontstoppen van de gootsteen of keukenafvoer? Doe dan een beroep op onze diensten. Ook buiten kantooruren komen we bij u langs.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Ontstoppen
• Afvoer ontstoppen
• Camera inspectie
• Rioolreiniging
• Rioolaanleg
• Rioolrenovatie
• Rioolinspectie
• Rioolonderhoud

Hoofdvestiging